به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام جعفر طبرسی، معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران امروز در جمع مدیران و اساتید مدارس علمیه مرکز استان بر ضرورت اجرای دقیق برنامه های طرح جامع نظام تربیتی در حوزه تأکید کرد.
وی با بیان این که در اجرای این طرح مسائل اخلاقی، تهذیبی، قرآنی، تربیتی و مشاوره ای به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است، افزود: با اجرای این طرح شاهد تقویت مسائل تربیتی و اخلاقی در حوزه خواهیم بود.
حجت الاسلام طبرسی با اشاره به این که توجه به مسائل تهذیبی، اخلاقی و تربیتی همواره جزء مهم ترین دغدغه های علما و دلسوزان حوزه بوده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این دغدغه با تدوین و اجرای طرح جامع تربیتی در حوزه رفع خواهد شد.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با بیان این که یکی از مهم ترین مسائل در حوزه را توجه به مسائل اخلاقی و تربیتی دانست و تصریح کرد: به تجربه در حوزه ثابت شده که طلبه مهذب بهتر از سایر افراد می تواند مسیر رشد و پیشرفت را طی کند.
وی با اشاره به این که تاکنون و به صورت غیرمتمرکز و سلیقه ای برنامه های تربیتی، اخلاقی و قرآنی در مدارس علمیه اجرایی می شد، خاطرنشان کرد: از این پس این گونه برنامه ها به صورت کاملاً تحت برنامه از سوی مدارس علمیه برگزار می شود.
حجت الاسلام طبرسی با اشاره به این که یکی از مهم ترین اهداف اجرای طرح جامع تربیتی، تربیت طلبه مؤمن، مهذیب و انقلابی است، تصریح کرد: امروز حوزه های علمیه به عنوان مرکز نشر، گسترش و همچنین پرورش آینده سازان اسلام و انقلاب، رسالت سنگینی در پرورش طلابی مهذب و در تراز انقلاب اسلامی بر عهده دارد.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با بیان این که در تدوین و طراحی این برنامه نیازهای طلاب و حوزه های علمیه از سوی کارشناسان مجرب مورد بررسی قرار گرفته است، بیان داشت: به طور حتم با اجرای دقیق طرح جامع تربیتی شاهد یک تحول اخلاقی و تربیتی در حوزه های علمیه خواهیم بود.
وی با اشاره به این که در طول تاریخ حوزه های علمیه توجه به مباحث اخلاقی و تربیتی همواره جزء ارکان تربیتی حوزه به شمار می رفته است، تصریح کرد: تأکید و دغدغه علما و دلسوزان حوزه نسبت به این مسأله مهم نشان دهنده اهمیت و جایگاه مسائل اخلاقی در حوزه است.
حجت الاسلام طبرسی با بیان این که تاکنون جلسات توجیهی ویژه مدارس و اساتید مدارس علمیه برای اجرای هر چه بهتر طرح جامع تربیتی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: در این جلسات اهداف، کلیات و نحوه اجرای دقیق این طرح برای مدیران، معاونان تهذیب و رابطان مدارس علمیه تبیین و تشریح شد.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که مسائل علمی و اخلاقی در حوزه باید یک اصل مهم باشد و نباید به راحتی از کنار آن عبور کنیم، افزود: علم و اخلاق در حوزه باید همراه و همزمان با هم رشد کند و تقویت شود تا شاهد بالندگی حوزه علمیه باشیم.
وی از فعالیت 25 مدرسه علمیه در شهرهای مختلف مازندران خبر داد و گفت: در حال حاضر 12 معاون تهذیب در این مدارس علمیه فعالیت می کنند و در بقیه مدارس رابط فعالیت های تهذیبی داریم.